Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Utorak, 23 Kolovoz 2011 Ažurirano: Srijeda, 23 Prosinac 2015 Objavljeno: Utorak, 23 Kolovoz 2011 Napisao/la Administrator
 

Poštovane pčelarice i pčelari,

Pozivamo Vas na proširenu 6. sjednicu UO PU „Samobor i Sv. Nedelja“ i druženje uz domjenak koji će se održati 27. 08. 2011. god (subota) u 17h u prostorijama ugostiteljskog objekta „Piroš Čarda“ u Sv.Nedelji - Novaki, F. Tuđmana 29.


Tijekom sastanka podjeliti ćemo naknadno izrađene članske iskaznice članovima naše Udruge i adresar naših članova s telefonskim imenikom te popuniti neke od anketa: o sudjelovanju na natjecanjima, manifestacijama, o evidenciji pčelara i pčelinjaka, i dr.

Neke od tema sastanka uz obavjesti o dosadašnjem radu i poticajima biti će :

- Pripreme za 3. Samoborske medne dane(odrediti i usuglasiti raspored događanja, zaduženja i aktivnosti članova i sudionika manifestacije i sl.)( voditelje i članove pčelar. radionica, info pulta, kušaonice, šanka, vodiče, redare, kordinatore, animatore-kostimirana pčela djeli letke, dežurstva u maloj dvorani POU, ispomoć kod bine-razglas-montaža, snimatelja događanja, tiskanje promidžbenog materijala i dr.)

- Predstojeća natjecanja i nastupi na manifestacijama:
- 01.10.2011. u Jastrebarskom (2.Festival pčelarstva Zagrebačke žup.,9.Izložba meda s ocjenjivanjem),
- Od 06. do 09. 10. 2011. u Osjeku „Dani meda u Hrvatskoj“
- XVl. ocjenjivanje meda i X. Ocjenjivanje pakovina meda i proizvoda na bazi meda, i drugo.

Sukladno javnom natječaju koji je u tijeku za ova ocjenjivanja potičemo i ove godine članove koji će tamo nastupati tako što ćemo platiti dio troška analize meda i poštarine. (To ćemo se dogovoriti) - dostavite uzorke za županijsko ocjenjivanje meda 27. 08. 2011. – uvjet OPG - jedan uzorak po članu -(po uzorku treba 3 staklenke x 900 g, ime i prezime, adresa, broj telefona ili mobitela, vrsta meda, lokalitet s kojeg potječe, godina proizvodnje, detaljne informacije na gornji broj mobitela.

Oni članovi koji nisu donijeli donaciju u vrijednosti 2 kg meda, koju smo odredili kao i prošle godine za humanitarne i promidžbene svrhe, trebaju donijeti ili med ili drugih pčelinjih proizvoda u toj vrijednosti, a tko hoće može i više jer to je ujedno i njegova promidžba. I još Vas molimo da nas obavjestite u slučaju spriječenosti o svom nedolasku na gore navedeni broj mobitela poradi organizacije domjenka.

Srdačan pčelarski pozdrav, medno!

Predsjednik
Željko Vukić, dipl.ing.
Hitova: 2526