POPUNITE UPITNIK EUROPSKOG PROJEKTA B-THENET

Nadređena Kategorija: ROOT Kreirano: Četvrtak, 09 Ožujak 2023 Ažurirano: Četvrtak, 09 Ožujak 2023 Objavljeno: Četvrtak, 09 Ožujak 2023 Napisao/la Super User

POPUNITE UPITNIK EUROPSKOG PROJEKTA B-THENET

 

Poštovane pčelarice i pčelari, dragi prijatelji molim Vas da ispunite anketu za koju je potrebno samo 5 minuta na poveznici: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/B-THENET_Survey2023?surveylanguage=HR

Kao što znate na zadnjem predavanju 23.02. dr.sc. Ivane Tlak Gajger bio je prezentiran projekt B-THENET, a ovim putem Hrvatski pčelarski savez i Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu pozivaju Vas da se pridružite tom projektu, B-THENET - prvoj tematskoj mreži europskih pčelara.  Cilj projekta je modernizacija pčelarskog sektora u EU.

Trenutačno prikupljamo “Dobre pčelarske prakse i inovacije” od pčelara, kako bi postavili osnove za izgradnju repozitorija informacija temeljenih na znanju.

Ukoliko se želite pridružiti našim aktivnostima i primati obavijesti, pozive i informacije vezane za provedbu projekta, molimo Vas pritisnite na ovaj link za registraciju na našu platformu.

Koristiti ćemo Vaš odgovor za prepoznavanje, uspostavu i raspravu oko “Najboljih pčelarskih praksi i inovacija”, spajajući pčelare diljem Europe, razmjenjivanjem iskustava i promicanjem održivog razvoja pčelarskog sektora.

Cijenili bi ukoliko možete ispuniti upitnik do 15. ožujka 2023.

 

Uz pčelarski pozdrav, medno!

Željko Vukić, dipl.ing.

 

Hitova: 236